Η ΣΧΟΛΗ

Από το 1992 που λειτουργεί η Σχολή έπλασε παιδιά που πολλά απ’ αυτά ακολούθησαν επαγγελματική κατεύθυνση στο χορό (η Σχολή έχει ήδη δώσει πολλούς σπουδαστές της Κρατικής Σχολής Χορού, των άλλων ανώτερων επαγγελματικών σχολών, αλλά και στελέχη των ομάδων σύγχρονου χορού), ενώ άλλα ενσωμάτωσαν αυτή την καλλιέργεια ως εφόδιο για τη βαθύτερη γνώση του εαυτού τους και της ζωής.

Κανονισμός

Τα μαθήματα αρχίζουν τις 15 Σεπτεμβρίου και τελειώνουν στις 15 Ιουνίου.

Οι εγγραφές αρχίζουν από 1 Σεπτεμβρίου. Η σχολή κρατάει τις καθιερωμένες αργίες και τα δύο δεκαπενθήμερα των Χριστουγέννων και Πάσχα. Η σχολή οργανώνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα ανοιχτά μαθήματα με την παρουσία των γονιών. Τα δίδακτρα καταβάλλονται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα. Ο μισός Σεπτέμβριος και ο μισός Ιούνιος προκαταβάλλονται με την εγγραφή.

Γραμματεία

Για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας της σχολής, αλλά και για τη διευκόλυνση μαθητών και γονιών, η σχολή έχει ως υπεύθυνη γραμματείας την κ. Σπυριδούλα Σαραμπάλου, που σπούδασε μάρκετιγκ, γραμματεία διοίκησης, επικοινωνία.

Η Γραμματεία λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, 16:45 – 22:00, και το Σάββατο 10:00 – 15:00.

Για πληροφορίες, οποιοδήποτε πρόβλημα, ραντεβού με τους δασκάλους, οικονομικές δοσοληψίες κ.λπ. σας παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κ. Σαραμπάλου, τις παραπάνω μέρες και ώρες. Θα παρακαλούσαμε, επίσης, η οικονομική σχέση να ρυθμίζεται ταχτικά ανάμεσα στους γονείς και τη γραμματεία και να απαλλάσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία απ’ αυτήν.

Πρόγραμμα Μαθημάτων & Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες της σχολής (σεμινάρια, εκδηλώσεις, δρώμενα, παραστάσεις κλπ.), ανακοινώνονται  στην ιστοσελίδα της σχολής και στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε να δείτε το εβδομαδαιό πρόγραμμα όλων των τμημάτων εδώ

Sxoli xorou balletou

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΛΙΚΗΣ ΚΟΝΤΖΙΟΥ – ΓΟΥΣΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Τηλ. 210 65 15 870
info@dancingschool.gr
dancingschool.gr

ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ


Λ. Μεσογείων 294,
Χολαργός - Αγία Παρασκευή 

copyrightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram