ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ DANCINGSCHOOL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2020 – 2021

logo

Δεύτερη χρονιά λειτουργίας της Κοινότητας φέτος και ελπίζουμε ο κορωνοϊός να μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που σχεδιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς αυτό ακολουθεί τη συνολική λειτουργία της Σχολής αλλά και όλης της κοινωνικής δραστηριότητας σ’ αυτή την ανασφαλή περίοδο που διανύουμε.

Αυτή η δύσκολη στιγμή συμπίπτει με τη συλλογική έξαρση που δημιουργεί η επετειακή επεξεργασία της μνήμης της μεγάλης Επανάστασης του 1821, διακόσια χρόνια πορείας για μια νέα αφετηρία.

Στον κύκλο αυτής της συλλογικής επεξεργασίας εντάσσεται και η Κοινότητα της Σχολής, με τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις των Σαββατοκύριακων και με την τελική ανά διετία παράσταση.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινώσουμε σύντομα. Όπως εξηγήσαμε και στο βασικό περσινό φυλλάδιο, ο κύκλος αυτών των εκδηλώσεων εντάσσεται στο συνολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής και δεν είναι μια κατ’ επιλογήν παρακολούθηση κάποιων εξωτερικών συμβάντων.

Η βασική μας δέσμευση είναι 20 παραστάσεις για μεγάλους τα Σάββατα και 20 παραστάσεις για νεότερους την Κυριακή πρωί. Αυτός ο κύκλος θα προετοιμάζει το υλικό και τους μαθητές για την κεντρική παράσταση της Σχολής τον Ιούνιο.

Ο περσινός κύκλος πλησίασε αρκετά αυτή τη δέσμευση, παρ’ όλη τη βίαιη διακοπή λειτουργίας της Σχολής. Οι κάρτες μέλους θα εκδοθούν στο τέλος του μήνα, με βάση τις εγγραφές των μαθητών στη Σχολή. Είθε το πνεύμα του 1821 να μας οδηγεί σε υπερβάσεις για μια δημιουργική χρονιά.

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Sxoli xorou balletou

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΛΙΚΗΣ ΚΟΝΤΖΙΟΥ – ΓΟΥΣΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Τηλ. 210 65 15 870
info@dancingschool.gr
dancingschool.gr

ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ


Λ. Μεσογείων 294,
Χολαργός - Αγία Παρασκευή 

copyrightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram