ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ JAM

Το Σάββατο στις 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00 στη σχολή χορού Dancingschool της Αλίκης Κόντζιου Γούσα, στο Νομισματοκοπείο, ο Αλέξης Φουσέκης, δάσκαλος και χορευτής (τον είδαμε το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, στον Οιδίποδα του Bob Wilson), θα δώσει το τελευταίο μάθημα του καλοκαιριού, στον σύγχρονο χορό και τον αυτοσχεδιασμό, ανοιχτό σε φίλους και σε όσους θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν. Ολοκληρώνεται, έτσι, ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος προετοιμασίας των παιδιών της σχολής για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις επαγγελματικές σχολές χορού της χώρας.

Κατόπιν θα ακολουθήσει μια δεκάλεπτη χορογραφική σύνθεση που συνδημιούργησε με τους μαθητές, με τίτλο «Rooms». Πρόκειται για μια περφόρμανς από κολάζ προσωπικών κινητικών φράσεων του καθενός, ένα ρυθμικό παιχνίδι σωμάτων που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον, ένα «σπίτι» με πολλά δωμάτια, ένα για το κάθε παιδί, μια προσωπική κατάθεση.

Τέλος, η βραδιά θα συνεχιστεί με ανοιχτό jam session (…όσοι πιστοί προσέλθετε), για μαθητές και δασκάλους.
Live μουσική υποστήριξη του jam από τον κοντραμπασίστα αυτοσχεδιαστή Μάκη Μπουκάλη. Το σώμα του κοντραμπάσου και του μουσικού σε διάλογο με τα σώματα των χορευτών.

Sxoli xorou balletou

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΛΙΚΗΣ ΚΟΝΤΖΙΟΥ – ΓΟΥΣΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Τηλ. 210 65 15 870
info@dancingschool.gr
dancingschool.gr

ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ


Λ. Μεσογείων 294,
Χολαργός - Αγία Παρασκευή 

copyrightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram